Huiselijke sfeer | Ierse Setter Queenstone Volgend nest gepland voor 2021.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Next litter planned for 2021 . Queenstone | Irish Setters since 1976

Huiselijke sfeer

Los van de normen op het gebied van fokken qua gezondheid en schoonheid, vinden wij het erg belangrijk dat onze Ierse Setters fijne gezinshonden worden.

Daarom worden onze pups geboren en grootgebracht in rustige en huiselijke sfeer en in het gezelschap van onze volwassen honden. De puppies worden goed voorbereid op het gezinsleven, zo worden ze o.a. gesocialiseerd met onder andere kleine kinderen en andere huisdieren.

Wij beschikken over een speelweide van ruim 3 hectare, genaamd Queenstoneland, waar onze honden naar hartelust kunnen rennen, spelen, wandelen en zwemmen.

Na 8 weken mogen onze pups het nest verlaten. Met een goed gevoel en bijbehorend vertrouwen dragen wij ze dan over aan de handen van de nieuwe baasjes die wij met zorg hebben uitgekozen. Wij blijven graag op de hoogte van het wel en wee van de pups en staan de nieuwe baasjes aldoor terzijde met onze kennis en ervaring. Wij adviseren overigens de nieuwe baasjes altijd een puppycursus en liefst ook vervolgcursussen te volgen om onze inprentings- en socialisatiebegeleiding een goed vervolg te geven.

Dit alles zorgt er voor dat onze pups zich ontwikkelen tot fijne gezinshonden waar u vele jaren veel plezier aan zult beleven.

Thuis wonen

Naast de regels met betrekking op het fokken qua gezondheid en schoonheid, vinden wij het ​​erg belangrijk dat onze Ierse Setters heerlijke familie honden worden.

Om die reden worden onze pups geboren en groeien op in een rustige en huiselijke sfeer in het gezelschap van onze andere honden. De pups zijn zeer goed voorbereid om thuis te wonen en worden gesocialiseerd met mensen, kinderen en andere huisdieren.

Wij hebben de beschikking over meer dan 3 hectare gras, met de naam Queenstoneland, waar onze honden kunnen rennen, spelen, wandelen en zwemmen.

Na meer dan 8 weken kunnen onze puppy's ons verlaten. Met een goed gevoel en vertrouwen geven we hen aan de nieuwe eigenaren, die we zorgvuldig selecteren. We blijven in contact met hen en geven advies met onze kennis en ervaring. Wij adviseren de nieuwe eigenaren altijd een puppy- en de follow-up cursus te volgen om onze begeleiding voort te zetten.

Dit alles maakt dat onze pups uitgroeien tot prachtige familie honden waarmee u veel plezier gaat beleven de komende jaren.